Spoznajte nas

o nas

Salon Sashadesign je nastal spontano in nenadoma, pa kljub temu s tehtnim premislekom, vsekakor pa z veliko dobre volje, entuziazma in kreativnosti. S svojim delovanjem smo začeli 1. decembra 2009. Strast do dela z ljudmi ter kreativna ustvarjalnost sta vodili, ki nas skozi izzive vodite še danes. V salonu vas bova pričakali dve nasmejani in pozitivne energije polni dekleti – Saša in Klavdy. Jaz obožujem igranje z barvami, striženje in spenjanje las za posebne priložnosti, Klavdy pa je specialistka za moška striženja in moške frizure, pa tudi za koloristiko in striženja. Skupaj predstavljava nepogrešljiv team, vreden zaupanja.

ZA ŽELENE REZULTATE KRATEK POSVET

V salonu Sashadesign se zavedamo, da imamo ženske velikokrat želje  po večji spremembi. Ena izmed takšnih sprememb je na primer sprememba  iz temne v svetlo barvo ali pa iz zelo dolgih las v kratko frizuro. 
Preden se velike spremembe lotimo, je najbolj smiselno narediti  posvet, da kasneje – ko je frizura končana – ne pride do razočaranj. 
 
Morfologija in analiza obraza, glave, vrtincev pri striženju, tena  in predhodne podlage pri barvanju nam pripomore k  željenemu rezultatu. Pred spremembo bomo skupaj naredili načrt in v sklopu tega določili tudi ceno storitve ter čas, ki ga bomo za izvedbo storitve potrebovali. Tako bomo zagotovili želen rezultat, vi pa boste iz salona odšli zadovoljni.

e-novice

Poskrbi, da ti ne uide nobena novost. Ne o produktih, ki bodo poskrbeli, da bodo tvoji lasje prav takšni, kot si jih želiš in ne o promocijah, ki jih pripravljamo.

ACTYVA IN PREGLED LASIŠČA Z MIKRO KAMERO

V salonu Sashadesign ponujamo tudi terapije lasišča z izdelki Actyva, ki učinkovito delujejo proti težavam, s katerimi se naše lasišče sooča. Pomagajo tako pri premagovanju prhljaja, pri prekomernem izpadanju las, prav tako se nanje lahko zanesemo pri mastnem ali zelo občutljivem lasišču. Poleg tega lahko v našem salonu izvedemo tudi pregled lastišča z mikro kamero, ki nam še dodatno pomaga pri odkrivanju težav.

mnenja strank

Saša in Klavdija ... vedno nam znata prav svetovati. Občutek, ko naše lase vzamejo v svoje roke je božanski, rezultat pa več kot odličen.
Gordana Lesjak
Koncno nasla frizerski salon kjer se ti cisto posvetijo, ti svetujejo in dajo maksimum od sebe, da gres zadovoljen domov. Priporocam!
Teja Đukić Vuk
Odličen salon, kjer z vašimi lasmi delajo zelo spoštljivo. Zelo priporočam!
Gordana Fabiani
Pred nekaj dnevi sem bila prvič v tem prijetnem salonu, ki ustvarja prijetno vzdušje že ob vstopu ...in odšla navdušena...strokovnost, prijaznost, komunikativnost...odslej je to MOJ salon...
Milena Srhoj
Najboljši frizerski salon v Ljubljani!
Mojca Cerar
Odlična frizerka, krasna oseba!
Ines Dulmin
Salon z dušo, ki ga upravlja veliko srce - Aleksandra Čekerevac. Storitve vrhunske, izdelki top kvaliteta, sprostitev z masažo, kavico, klepetom in zadovoljstvom ob odhodu. Vesela sem, da sem končno našla salon in osebo, ki mi po dolgem in počez ustreza in v katerega se vračam zadnjih 10 let :). Hvala Saši, da me prenašaš in znaš potolažit in umirit ;). Tudi takrat, ko pridem kot vihar in tik pred eksplozijo 😛 :*
Mojca Sešek Veselič