Image Alt

Koloristika

Katero dekle si ne želi svoje najljubše barve na laseh?  Izbira pravega odtenka barve je za vsako posameznivo izjemnega pomena, saj se mora barva las podati tako tonu kože kot tudi tonu obrvi. 

V salonu Sashadesign bomo poskrbeli za to, da bo barva, ki jo boste izbrale zares pristajala. Ker se zavedamo, da si nekatera dekleta želite več, kot le zamenjati barvo las, vam pri nas ponujamo tudi različne tehnike barvanja s pomočjo katerih bomo poskrbeli, da bodo vaši lasje prav takšni, kot ste si jih želeli. Odločite se lahko za:

  • pramene
  • večbarvne pramene
  • balayage
  • babylights
  • sunkiss
  • ombre.

Veliko deklet si želi precejšnjo barvno spremembo, vendar je sploh ob spremembi temne barve v zelo svetlo skoraj vedno prisoten tudi strah, da si bomo lase uničili. V našem salonu bomo s produkti in barvami vrhunske kakovosti poskrbeli, da bodo lasje tudi pri drastični spremembi barve ostali nepoškodovani, voljni in prožni.

bayalage

Ime balayage izvira iz francoščine. Natančneje iz besede ”balayer”, kar pomeni ”pometati”. V prenesenem pomenu bi lahko rekli, da barvo s čopičem nanašamo na lase, kot bi vihteli ”metlico”. Pravzaprav se barva na lase nanaša s čopičem, pri čemer se frizerski mojster odloči, katere pramene bo pobarval in katerih ne. Na ta način je končni rezultat videti edinstven in zelo naraven. Poleg tega se pozamezni prameni razlikujejo v intenziteti barve. Tako poskrbimo zato, da je vtis še naravnejši.

ombre

Za razliko od balayage pri tehniki barvanja ombré ne barvamo posameznih pramenov, temveč lase pred barvanjem razdelimo na dve polovici. Barvni kontrast se začne na lasišču s temnejšo barvo, ki nato v smeri proti konicam postaja čedalje svetlejša. Najbolj naravno in lepo pride do izraza, če med svetlim in temnim segmentom las ni ostrega prehoda, temveč se barva nežno preliva.

babylights

Veliko je povpraševanja tudi po babylights pramenih. Pri tej tehniki barvanja večina las ostane vaše naravne barve, posvetli se le lase ob obrazu in konice, da je vse videti zelo naravno.