Image Alt

Permanentno lakiranje nohtov

Negovane roke in nohti dan danes niso zgolj okras, pač pa postajajo nuja vsakdana vsake moderne ženske. Če si želimo ustvariti dober (prvi) vtis, je nujno potrebno, da poskrbimo tudi za videz svojih nohtov. Vendar nam lahko urejanje nohtov celo na dnevni bazi vzame kar precej časa. Laki za nohte se namreč lupijo in krušijo – navadno se to zgodi ravno v trenutku, ko to najmanj potrebujemo. 

V salonu Sashadesign vam ponujamo manikuro, standardno lakiranje nohtov, permanentno lakiranje nohtov ter podaljševanje nohtov. Pravzaprav vse, da se boste počutile samozavestno, vsakič, ko boste pogledale svoje nohte pa boste ponosne in navdušene. 

V salonu Sashadesign vam bomo svetovali o tem, kakšno nego vaši nohti in roke potrebujejo. Pred odločitvijo o permanentnem lakiranju ali podaljševanju nohtov, pa se bomo natančno pogovorili o obliki nohta, ki si jo želite ter o barvnih odtenkih laka, ki ga bomo nanesli.

KAKO POTEKA PERMANENTNO LAKIRANJE NOHTOV?

Da bi prihranili nekaj časa, naši nohti pa bi kljub temu ostali popolni, se lahko odločimo za permanentno lakiranje nohtov. Gre za lakiranje nohtov, ki je relativno podobno tistemu lakiranju doma, z navadnimi laki, le da so permanentno nalakirani nohti veliko bolj obstojni. Držijo namreč tudi do več tednov. Permanentno lakiranje nohtov bomo pričeli z mini manikuro v sklopu katere bomo odstranili obnohtno kožico ter poskrbeli za obliko nohta. Nohet bomo lepo oblikovali v skladu z vašimi željami. Površino nohta bomo razmastili in jo pripravili za nanost laka. 

Lak se nanaša v več slojih. Vsak sloj posušimo z UV ali LED lučko in tako zagotovimo dolgo obstojnost laka na nohtu.

S pomočjo permanentnega lakiranja nohta bomo vaš nohet še dodatno utrdili in poskrbeli za to, da ga bo težje poškodovati. S pomočjo tehnike permanentnega lakiranja prihranite veliko časa, saj je lak potrebno ponavljati približno enkrat na mesec. Izognete se tudi dolgotrajnemu sušenju nohtov, poleg tega pa bodo vaši nohti dolgi in obstojni. 

V salonu Sashadesign uporabljamo visokokakovostne lake CND Shellac, ki se lahko pohvalijo z visoko obstojnostjo. S številnimi odtenki bomo ustvarili prav takšne nohte, kot ste si jih vedno želeli.