O2

Kozmetično raziskovanje tretjega tisočletja je vedno bolj usmerjeno k ohranjanju zdravja ljudi, ter s tem poudariti njihovo naravno lepoto. Ta usmerjenost je spodbudila razvoj novih vrst kozmetičnih izdelkov, ki odgovarjajo na naraščajočo potrebo po bolj naravnih, bolj specializiranih in hitreje delujočih produktih. Primer te evolucije prav zagotovo predstavljajo serumi.

Serumi so nastali kot napredni kozmetični tretmaji, za katere je značilna visoka koncentracija učinkovitih sestavin, ki dopolnjujejo in bogatijo učinkovitost vsakdanjih rutinskih tretmajev.

Navdihujoč se ob “booster” učinku serumov, kot dopolnil vsakdanje lepotne rutine, je ACTYVA izumila O2, mini linijo ojačevalcev lepote, ki poudarjajo, dopolnjujejo in ojačujejo dosežke glavnih tretmajev za lasišče in lase. Uporabljajo se vedno skupaj z navadnimi tretmaji Actyva in se lahko aplicirajo normalno ali s pogonom aktivnega kisika za doseganje še bolj vidnih učinkov.

KLJUČNE SESTAVINE

  • mandljevo olje čisto arganovo olje ekstrakt rožmarina in koprive eterična olja ciprese, mirte in sivke ključne sestavine
  • hialuronska kislina vitamini E, F, B6 lipoična kislina klimbazol