V salonu Sashadesign vam ponujamo pestro izbiro različnih storitev. Poskrbeli bomo, da se boste med izvajanjem storitve sprostili in se počutili prijetno, storitev pa bo opravljena kvalitetno in v skladu z vašimi željami.  

Žensko striženje

Vsa dekleta so rada urejena in privlačna, zato vam v salonu Sasha design ponujamo žensko striženje s katerim bomo spremenili pričesko v prav takšno, kot ste si jo želeli. S pomočjo striženja bomo poskrbeli tudi za obnovo vaših las, ki bodo tako zasijali v vsej svoji lepoti. 

V salonu uporabljamo vrhunske produkte, ki bodo poskrbeli za to, da bodo vaši lasje zasijali v vsej svoji lepoti. 

MOŠKO striženje

K urejeni podobi zmeraj sodi tudi urejena frizura. Če si želite urejene frizure se je potrebno odločiti za kvalitetno moško striženje, saj boste samo tako dosegli, da si boste lahko kvalitetno frizuro naredili tudi kasneje sami doma. 

V salonu Sasha design ponujamo kvalitetno moško striženje. Pri delu uporabljamo vrhunske produkte, ki bodo poskrbeli za vaše lase in lasišče. 

PODALJŠEVANJE LAS

Katero dekle ne sanja o bujnih, gostih in zares dolgih laseh? Sedaj lahko vaše sanje postanejo resničnost. Z lasnimi podaljški prestižne znamke Slavic hair vam zagotovimo dolge in obstojne lasne podaljške, s katerimi boste očarali številne. 

KALORISTIKA

Igranje z barvami za lase mora biti preudarno, a hkrati zanimivo. V salonu Sashadesign vam ponujamo različne tehnike barvanja. Odločite se lahko za standardno barvanje las. Poleg tega se lahko pri nas odločite tudi za prameno, večbarvno prameno, pa tudi balayage ali babylights. 

Pred odločitvijo o vaši novi barvi, vam v salonu ponujamo 10 minutni brezplačen posvet, da bo končen rezultat zares takšen, kot ste si ga želeli. 

MAKE-UP

Ker si vsak izmed nas prizadeva narediti odličen prvi vtis, ne moremo računati zgolj na urejeno pričesko. Prav zato vam v studiu Sashadesign ponujamo tudi storitve ličenja. 

Izvajamo nežna ličenja za vsak dan, seveda pa se lahko pri nas dogovorite tudi za make up za posebne priložnosti. Z vrhunskimi proizvodi in obilico znanja bomo poskrbeli za prav takšne rezulltate, kot si jih želite. 

BARVANJE IN NEGA OBRVI

V zadnjih letih opažamo trend nekoliko bolj poudarjenih in jasno začrtanih obrvi. Prav zato se vse več deklet odloča za barvanje obrvi. 

Pri nas vam ponujamo barvanje obrvi s kano. Gre za popolnoma neboleč postopek, barva pa se bo na vaših obrveh obdržala tudi do šest tednov. Tako boste zmeraj izgledali nadvse urejeno. 

BARVANJE IN NEGA TREPALNIC

Z očmi iščemo prvi stik… in ga tudi navežemo. Prav zato je nujno potrebno, da je naš pogled poveden in poudarjen. K temu lahko veliko prispevajo tudi trepalnice. 

V salonu Sashadesign vam ponujamo oblikovanje in barvanje trepalnic. S pomočjo različnih tehnik oblikovanja in barvanja vam bomo zagotovili pogled, o katerem sanjate. 

MANIKURA IN LAKIRANJE NOHTOV

Velikokrat smo zmotno prepričani, da govorimo le z besedami in čustva kažemo samo z obrazom. Veliko povemo tudi s kretnjami rok. Zato je potrebno biti pozoren na to, da so naše roke zmeraj urejene. Sem pa sodijo tudi naši nohti. 

V salonu Sashadesign se lahko odločite za manikuro, lakiranje nohtov, permanentno lakiranje nohtov ter podaljševanje nohtov.